Problem with Co-Pilot

Discussion in 'Vizio Tablets' started by gjhuff, Nov 10, 2011.

  1. gjhuff

    gjhuff Member

    Joined:
    Oct 30, 2011
    Messages:
    76
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    72
    Location:
    New Orleans, LA
    Tablet / Device:
    VTAB 1008
    I have had trouble with the Co-Pilot Live GPS program on my VTAB the last few days. When i put in the address to navigate to and push "GO," the VTAB re-boots. Very frustrating. Together with the lack of support for ad hoc networks, bluetooth keyboards and Apps to SD, I 'm considering returning it to Sam's. Battery life seems to be decreasing with every re-charge as well.

    Anyone else have this problem?
     
  2. imhumanoid

    imhumanoid Member

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Central Texas
    Tablet / Device:
    Vizio Vtab!
    Mine has never able to connect gps.
     
  3. BillTracy

    BillTracy Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Vizio VTAB1008
    As far as the battery, I have not been impressed with mine either. 5-6 hours is all I'm getting and I'm starting to wonder if it is getting worse as you say. Frustrating because it is a good product in most respects.
     
  4. skoster

    skoster Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Maryland
    Hmm, no problems here, I use CoPilot daily for around 2-3 hours per day weekdays. I'd contact ALK customer support about this.

    @imhumanoid I have no idea why you can't get the gps to work, what have you tried and what isn't working?
     

Share This Page