Real problem, help plzzzz!

Discussion in 'Freescale Based' started by austin84, Feb 19, 2011.

  1. austin84

    austin84 Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Hi guys need some help got my first tablet yesterday for the exact model see previous posts and work great put it on charge last night and nothing. everytime I plug it in the indetcator led goes red and that's it I push the power on button and nothing what's goin on???
     
  2. droidweasel

    droidweasel Member

    Joined:
    Feb 19, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    ark
    Tablet / Device:
    generic 7" mid
    Are you holding the power button? Mine takes like ten seconds to boot up.
     
  3. austin84

    austin84 Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    I held it for about 30 lol
    It's so annoying because It was working great yesterday, any other ideas????
     
  4. austin84

    austin84 Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Still stuck anyone??
     
  5. xaueious

    xaueious Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    3,483
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    222
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Asus Transformer TF300, Huwaei Ideos S7-104, HSG X5A, (Past APAD IMX515, APAD RK2808, RK2818 RT7)
    Would try a reflash, or reseating the ribbon cables...
     
  6. austin84

    austin84 Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    I'm a total newbie, what exactly is this?
     

Share This Page