reboot loop

Discussion in 'Coby Generation 1' started by hdectablet, Feb 7, 2011.

  1. hdectablet

    hdectablet Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NY
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
    i tried to put my tablet back to factory with the system.img that l_n gave me i typed
    flash_system system /sdcard/system.img

    the tablet froze and no matter what backup i restore it goes into a reboot loop.
    it boots up and shows the coby screen with specs then just a coby logo screen, then reboots and goes into clockwork mod.

    can someone help me get my tablet to boot properly?
    thank you
     
  2. l_n

    l_n Senior Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    788
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    102
    Location:
    TN, USA
    Tablet / Device:
    Mid7015
    Try wiping data and cache from clockworkmod.

    Sent from my MID7015 using Tapatalk
     
  3. hdectablet

    hdectablet Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NY
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
    i wiped all cache and data and it is still in a reboot loop
     
  4. l_n

    l_n Senior Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    788
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    102
    Location:
    TN, USA
    Tablet / Device:
    Mid7015
    Do you have the coby update.zip (modified for cwr)? If so, format system data and cache (storage and mounts -> format filesystem)

    Then apply the modified update.zip. that may work.

    Sent from my MID7015 using Tapatalk
     
  5. hdectablet

    hdectablet Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NY
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
    that didnt work either. every time i try update.zip it says assert failed getprop error in /sdcard/update.zip
    i redownloaded it and putr it on the card again and the same message comes up.
     
  6. l_n

    l_n Senior Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    788
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    102
    Location:
    TN, USA
    Tablet / Device:
    Mid7015
    Were you using adb or your device to flash the system.img? If you have the sdk installed, you can use adb while in clockwork recovery to flash the system.img to your tablet. If you tried to flash it with the tablet booted completely, it may have corrupted the flash.
    So, try using adb to flash the image while booted in clockwork recovery.
     
  7. hdectablet

    hdectablet Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NY
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
  8. l_n

    l_n Senior Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    788
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    102
    Location:
    TN, USA
    Tablet / Device:
    Mid7015
    I asked if you had the modified update.zip...

    Glad to hear it's fixed. :D
     
  9. hdectablet

    hdectablet Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NY
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
    Sorry about that I didn't realize you said modified updateb. :)
    Thanks again

    Sent from my kyrod 7015 using Android Tablet Forum App
     

Share This Page

Search tags for this page

reboot loop android tablet