screen won't calibrate

Discussion in 'Coby Generation 1' started by mindaugas, Feb 3, 2011.

  1. mindaugas
    Offline

    mindaugas Junior Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver, CO
    Tablet / Device:
    Kyros 7015
    Just got home with a 7015. Updated, root, google experience installed. However, the screen is slow to respond, keep missing keys, etc. I tried calibrating and the app just sits there, no matter how many times I tap the cross, it never senses it. I tried with the pen as well. Same thing happened before I did the root. I can use it, just have to wiggle my finger or tap a couple times. Scrolling is tough too, even if I hold my finger down for half a second, it will still not scroll, and most of the time it tries to select something. I have an Evo and don't have any of these issues, I don't think it's fat fingers. Anyone have any ideas?
  2. rossjhsn
    Offline

    rossjhsn Junior Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SF Bay Area
    Tablet / Device:
    Coby Kyros
    Had some of that, turned off auto complete, all the other word guess features and typing is 5 times faster. On calibration i notice sometimes it thinks it is already
    Cal'ed. I have to tur it off like with advanced task killer,restsrt it then it goes.
    Rj
    Sent from my sdk using Android Tablet Forum App
  3. sndplace
    Offline

    sndplace Junior Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    180
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mt Vernon,NY
    Tablet / Device:
    Epic4g-Coby MID7015
    From reading around Some people including I , Installed better keyboard 8, works pretty good. Also changed launchers.

    Have you tried the rest botton on back? That might do the trick.
  4. mindaugas
    Offline

    mindaugas Junior Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver, CO
    Tablet / Device:
    Kyros 7015
  5. sndplace
    Offline

    sndplace Junior Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    180
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mt Vernon,NY
    Tablet / Device:
    Epic4g-Coby MID7015
    Becarefull deleting apps ... I did this and needed to reinstall my backup. I deleted the Phone and telephony apps and the market stopped working for me.
  6. mindaugas
    Offline

    mindaugas Junior Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver, CO
    Tablet / Device:
    Kyros 7015
    lol, I did that and had to restore. Think I got things working better now. Using Zeam launcher and it seems a lot faster. Just got a force close on main google process tho ... so I may have deleted something I shouldn't have again.

Share This Page