SuperPAD 3 problems

Discussion in 'SuperPAD II Firmware' started by g32x, Oct 12, 2011.

  1. g32x

    g32x Member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    LT
    Tablet / Device:
    superpad3
    Hello, I have a superPAD 3, I want update software for it. Why I want to do this? Because Android market cant find enough memory to install any apps form market. Also I add some pic of my PAD, firmware information, etc.. P.S. My tab have only 1x TF card slot, so I think it is superpad 3. All coments will be helpfull for me. I need to know that is impossible to update this software to greatest and fastest software, and where I can get it. Thanks for answers. good luck android fans!
    $IMG_20111012_115521.jpg $IMG_20111012_171658.jpg $IMG_20111012_173049.jpg $IMG_20111012_173135.jpg
     
  2. cfrockit

    cfrockit Senior Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    627
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    132
    Tablet / Device:
    Sylvania SYNET7LP
    Before you update just try clearing /cache by performing a "Factory data reset" which erases all data on the device. This is accomplished by going to "Settings > Privacy > Factory data reset - Erases all data on device". Applications are NOT deleted just the settings are returned to defaults.


     
  3. g32x

    g32x Member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    LT
    Tablet / Device:
    superpad3
    cant find privacy submenu...

    $IMG_20111012_210052.jpg
     
  4. cfrockit

    cfrockit Senior Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    627
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    132
    Tablet / Device:
    Sylvania SYNET7LP
    It must be hidden as it exists but would need to be enabled with an alternative launcher but without being able to load applications you're stuck.

    $Privacy.JPG
     
  5. g32x

    g32x Member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    LT
    Tablet / Device:
    superpad3
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    camera is turned on. this is what I see. I update a firmware, but camera not working
     
  6. cfrockit

    cfrockit Senior Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    627
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    132
    Tablet / Device:
    Sylvania SYNET7LP
    Don't update with the incorrect update files or you may cause irreparable damage (brick) the tablet.

    There are several posts at this site stating incompatible motherboard/firmware issues. Confirm your hardware and firmware.

    To go back to the original firmware see this site but confirm x576 or x600 screen.
     
    Last edited: Oct 12, 2011
  7. g32x

    g32x Member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    LT
    Tablet / Device:
    superpad3
    Screen is x600 and I fix camera at all, it is Tim6 FW.
     

Share This Page

Search tags for this page

privacy settings superpad3

,
super pad
,
super pad 3
,
superpad3