Switching ROM's

Discussion in 'Acer Iconia Tab A500 Forum' started by elsuirad, Oct 3, 2011.

  1. elsuirad

    elsuirad Senior Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    284
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    195
    Location:
    Currently on KSA
    Tablet / Device:
    SAMSUNG S5 Mini
    UPDATE: - 03-Oct-11

    After several hours of downgrading (back again from Taboonay to v3.0.1), I was doing a trial and error and made several restoration until I successfuly get the Revolver ROM installed and here's my result...


    [​IMG]
    My A500 Rocks!

    I am now a Proud Owner of Acer Tablet A500 with Revolver ROM.

    [​IMG]
     
  2. Spider

    Spider Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    15,415
    Likes Received:
    1,784
    Trophy Points:
    1,000
    Location:
    Chicago, IL
    Tablet / Device:
    NOOK Tablet Stock NOOKcolor Rooted/Flashed Nexus 7 (2013) 32GB Stock
    Very nice, congratulations.
     
  3. 2000roadie

    2000roadie Member

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    72
    Location:
    West Coast
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500
    Sorry for the stupid question, but what was gained by changing the rom? New to all this so I don't understand.
     
  4. HD87

    HD87 Senior Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    222
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    102
    Location:
    US
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500 tab
    You didn't have to downgrade from Taboonay.. You could've just flashed the REVOLVER ROM over it..
    Also I would stick with Acer Iconia ROM's, looks like you got an EPAD ROM which doesn't have Dolby Digital..
     

Share This Page