Trouble applying updates

Discussion in 'Augen Gentouch' started by the_incredible_z, Aug 21, 2010.

  1. the_incredible_z

    the_incredible_z Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NULL
    I am trying to apply the screen calibration update from Augen's website and having some problems. My PC OS is Win7 Ultimate X64. When I plug the Gen into my PC, my PC recognized it right away. Could this be due to the fact I used my PC to root my Droid Incredible???? Anyway, going through the instructions provided by Augen, when I hold the back button on the rear of the unit and press the reset, the screen shuts off while continuing to hold the back button. That's where everything stops. The screen stays black. What am I doing wrong????? Are my Droid Inc's drivers the same for the Gen???
     
  2. tipstir

    tipstir Senior Member Developer

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    162
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    COBY KYROS 7015 | 7015A
    If the drivers don't work for you there is workaround it that I found works for me with my Windows 7 Ultimate 64-bit. I was able to apply the patch without issues on the 64-bit OS. Make sure you have Device Manager (Android) - Android ADB Phone Interface x64 for Windows 7
     
  3. the_incredible_z

    the_incredible_z Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NULL
    I used my PC to root my phone and used it to set up USB tethering. I try to manually update drivers and Win says best drivers are already installed.
     
  4. tipstir

    tipstir Senior Member Developer

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    162
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    COBY KYROS 7015 | 7015A
    Don't re-install the drivers once you install them. Just copy that OS folder and put it into C:\os then run Update.bat. Press ~ button on GT78 then press once the reset pin hole on the back to reboot the device so it can be detected ROM flash tool. You need to keep hold the ~ button on the GT78 until the prompt screen starts ROM Flash process.
     
  5. jaestoner01

    jaestoner01 Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    I keep holding the buttombut nothing happens .. I've held it for like 45 mnts
    i'm running vista 32bits any help ..? can i do all this through adb thanks guys ..

     
  6. tipstir

    tipstir Senior Member Developer

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    162
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    COBY KYROS 7015 | 7015A
  7. jaestoner01

    jaestoner01 Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    I did all the steps but i never get the "new hardware found " window
    is there a way i can do this through adb if yes can someone post it here . thanks




     
  8. tipstir

    tipstir Senior Member Developer

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    162
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    COBY KYROS 7015 | 7015A
    Last edited: Sep 12, 2010
  9. jaestoner01

    jaestoner01 Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    My cdm can read it.. got as Farad getting a new recovery img but was never able to due the update like in ur other post even after watching ur YouTube video





     
  10. tipstir

    tipstir Senior Member Developer

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    162
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    COBY KYROS 7015 | 7015A
    Okay when you connect the Gentouch78 does it make a connection with system using the above drivers? If not then it could be issue with Vista. You have applied all Windows Updates on your system correct?
     
  11. jaestoner01

    jaestoner01 Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    Yes it does ..is there anyway I can do it the adb :confused:



    [QUOTE=tipstir;7089]Okay when you connect the Gentouch78 does it make a connection with system using the above drivers? If not then it could be issue with Vista. You have applied all Windows Updates on your system correct?[/QUOTE]
     
  12. tipstir

    tipstir Senior Member Developer

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    162
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    COBY KYROS 7015 | 7015A
    Can you go into My Computer and see the Gentouch78? Are you using microSDHC card?
     

Share This Page

Search tags for this page

usb tethering visual land