Vizio Tablet questions

Discussion in 'Vizio Tablets' started by flamaest, Jun 30, 2011.

  1. flamaest
    Offline

    flamaest Junior Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Some question for anyone in the know:

    --Does the Vizio tablet have vibration feedback for when you press a remote-control button on the screen?

    --Can the battery be removed/replaced by the user easily?
  2. sora72
    Offline

    sora72 Junior Member

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Messages:
    80
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    My vtab is configured for vibration feedback on the keyboard, but the remote keys do not vibrate within the remote control app. Although, when you invoke the keyboard from within the app, the keyboard keys do vibrate.

    Have no experience or knowledge regarding the battery.
  3. Tcsviz77
    Offline

    Tcsviz77 Junior Member

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tennessee
    No the battery can not be accessed or replaced by the user.

    Sent from my VTAB1008 using Android Tablet Forum
  4. SEMIJim
    Offline

    SEMIJim Junior Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    359
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Location:
    S.E. Michigan, U.S.A.
    I did not know it could do that. How do you turn that on?

    Jim
  5. mhatten
    Offline

    mhatten Junior Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does anyone know how to make the swiftkey keyboard vibrate on touch? I dont see that option anywhere.
  6. faithalone
    Offline

    faithalone Junior Member

    Joined:
    Oct 1, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jonesboro, AR
    The version that comes installed on the vtab does not have the option for haptic feedback but the full paid version does - even when i enable it it does not work though

    Sent from my VTAB1008 using Android Tablet Forum

Share This Page