Why does it say there is not enough memory?

Discussion in 'Coby Generation 1 Technical' started by roidlet, Jun 7, 2011.

  1. roidlet
    Offline

    roidlet Junior Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am trying to install Plants Vs Zombies and it keeps telling theres not enough memory, but there is supposedly ~2.6 GB avail , supposedly PVZ is only ~70MB, I even tried uninstalling most of my apps, still doesnt work
  2. eoy1985
    Offline

    eoy1985 Junior Member

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Santiago, Chile
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
    I have the same problem

    Sent from my 7015/7015A KILLER K00.1-K9 ACADEV using Tapatalk
  3. XXchocolatetouchXX
    Offline

    XXchocolatetouchXX Junior Member

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    201
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Peoria, IL
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID7015A
    I am not sure. I tried downloading a game, and it also said not enough memory. If someone knows what is going on here, please help!

Share This Page