WOPAD IP703 anyone?

Discussion in 'Telechips Based' started by BernHardN, May 31, 2011.

  1. BernHardN

    BernHardN Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Holland
    Tablet / Device:
    winbest telechips 8902 based
    Anyone know this or has this tablet?

    Well i got one because my HIpad was broken, (battery pack) and received a brand new Wopad, it looks exactly the same as the HIpad but is different there was a fake 2.2 on it.
    because youtube and skype camera did not work. so i thought flash it with the good 2.2 firmware i got before. now it does not start-up anymore.....:( it shows only the androidbots and does nothing even other firmware on this forum is not working

    is there a topic with all firmware available for androids?
     
  2. BernHardN

    BernHardN Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Holland
    Tablet / Device:
    winbest telechips 8902 based
    anyone who knows firmware for this
     
  3. Marcel_Melo

    Marcel_Melo Member

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    I have an IP703 Wopad Android.
    When I start appears - (android.process.acore process) stopped unexpectedly.
    And do not run any more.
    Does anyone have a solution?

    Sorry the translation is done by google translator.
     
    Last edited: Aug 16, 2011
  4. Laur3nt1u

    Laur3nt1u Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Romania
    Tablet / Device:
    Wopad IP703

Share This Page

Search tags for this page
install cwm on wopad i8
,

ip703 tablet

,

wopad ip703 how to rest