Z4Root on Archos 70/101??

Discussion in 'Archos Tablets' started by Snyperx, Dec 21, 2010.

  1. Snyperx

    Snyperx Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    MADtown, WI
    Tablet / Device:
    Still evaluating
    Has anyone got the one-click z4root application to work on the Archos 70/101? I tried searching for any previous threads, but did not find any, so my apologies if this has been asked.
     
  2. probbiethe1

    probbiethe1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    310
    Location:
    Gilbert, Arizona
    i have never tried it but why dont you give it a try and let us know if it works?
     
  3. gurgle

    gurgle Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    1,463
    Likes Received:
    130
    Trophy Points:
    162
    Location:
    Near 39.11°N 94.6°W
    Tablet / Device:
    Better question What don't I own, Oh a generic APAD
    Quick answer:
    2.1=Yes
    2.2 prior to 2.0.71 Firmware=Yes.
    2.2 Latest Firmware 2.0.71=NO
     
  4. jkane

    jkane Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    72
    Location:
    NULL
    Ah!!!! That explains a few things. I had it working, but it does not seem to anymore. :-( Yes, I did update to the latest version.
     
  5. Snyperx

    Snyperx Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    MADtown, WI
    Tablet / Device:
    Still evaluating
    No it does not work on 2.0.71 firmware. Not sure if Ryan is working on a new version or not over at XDA Developers.
     

Share This Page

Search tags for this page

z4root archos

,

z4root archos 101

,

z4root for archos 101