Is this normal? Root 1.1 autnooter 3.0

Discussion in 'Nook Color Technical' started by arus, Mar 22, 2011.

  1. arus

    arus Member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Brazil
    Tablet / Device:
    Nook Color
    Hi Guys, finally my nook arrived yesterday and after registering it i just root it! No problems at all, eveything working just fine, with the exception of PREFERENCES --> Keybord that close right after clicking it (i believe thats normal) ... My only concern is regarding sound lag... i was just testing Angry Birds (as everyone does), and i notice that the audio is a bit laggy.... is that normal? i did search in other forums and noticed that some people was having the same problem... but no solution? can somebody help me? i just regsitered my Nook, did a back up with new bSD CMW 3.0.10, and used Autnooter 3.0 from xda... Thanks in advance !!! :cool:
     
  2. rico2001

    rico2001 Senior Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    1,599
    Likes Received:
    264
    Trophy Points:
    222
    Location:
    Charlotte, NC
    Tablet / Device:
    NOOKcolor
    ^

    Could be the version of angry birds you have installed.
    -What version are you running?
    -Did you install from the market?
    -Did you look to see if there was an update on the market?
    -Any other games also experiencing a sound lag?
    -Can you list all other apps you recently installed?
     
  3. arus

    arus Member

    Joined:
    Feb 23, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Brazil
    Tablet / Device:
    Nook Color
    I installed SetCpu, one Live wallpaper, Task Manager, Astro, Aldiko, Laputa, Zeam... i beleive thats all...

    UPDATE: Well i installed Phiremod Beta 2 and no lags now !!!
     
    Last edited: Mar 24, 2011

Share This Page