rebooting problem

Discussion in 'Asus TF300 Forum' started by trish194301, Feb 13, 2013.

  1. trish194301
    Offline

    trish194301 Junior Member

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mannford okla
    I'm not tech smart, so please any help appreciated. My tf300 keeps rebooting at will. I factory reset but did not help.any suggestions?
  2. leeshor
    Offline

    leeshor Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    4,763
    Likes Received:
    916
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    Welcome to the forum

    I have a couple ideas. As strange as this sounds there have been times when ine factory reset didn't completely clear things out. However, when you do set it back up do NOT allow it to sync with Google. The problem there that an app that may have been causing the problem is likely to get installed again.

    One additional possibility. A poor WiFi connection can cause crashes and restarts especially if they happen when you are on the net. I have a link in my signature with some tips for that.
  3. trish194301
    Offline

    trish194301 Junior Member

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mannford okla
    My WiFi right now is bad, but should I do another factory reset?
  4. leeshor
    Offline

    leeshor Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    4,763
    Likes Received:
    916
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    Off hand I'd say yes. But there also could,(still), be a router/WiFi problem. I would look at the router first. Maybe you could find a public hotspot to see if you have the same issues.
  5. tashagirl69
    Offline

    tashagirl69 Junior Member

    Joined:
    Dec 29, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mannford, oklahoma
    Have good wifi now, have factory reset several times and I think google is not sync. Still rebooting at will. Please any other suggestions? Thanks
  6. leeshor
    Offline

    leeshor Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    4,763
    Likes Received:
    916
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Norcross, GA
    If when setting it up after the reset you didn't allow it to sync with Google, (which may have allowed a bad app to reinstall) I would exchange it or send it for repair.

Share This Page