[ROM] Flytouch 256MB 1.9_88 rooted with market installed v0.2

Discussion in 'Gome Flytouch Firmware' started by tipstir, Sep 8, 2010.

  1. tipstir

    tipstir Senior Member Developer

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    162
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    COBY KYROS 7015 | 7015A
    [​IMG]

    Here's the one I've installed prior, I've gone back to it though.. If you have issues with v.0.3i then use this one.
    My Powertools selection will give you more than you get with v0.2 and v0.3i or what's missing in both of those ROM for apps tools.

    Source Link

    Author Specs

    0.2
    *TxPower=20 in /system/etc/wireless/RT2870STA/RT2870STA.dat
    +SlideMe app
    +Google Maps 4.4.0
    +ConnectBot-svn-400
    +ES File Explorer 1.4
    +Free memory lite 2.4.4
    +ADW.Launcher 1.1.1

    More Powertool Apps to use here
    More Powertool Plus Apps to use here

    * /init.rc
    #create bluetooth device
    mknod /dev/rfcomm0 c 216 0
    chmod 0777 /dev/rfcomm0
    chown bluetooth bluetooth /dev/rfcomm0
    #to be able replace this
    chmod 0777 /data/data/com.google.android.googleapps/databases/accounts.db
     
    Last edited: Sep 8, 2010
  2. assmacka

    assmacka Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    Hello,

    I installed this firmware and now I cannot get passed the setup account. I tried ethernet to see if it could get network connection, but it did not work. How can I get it to get on wifi so I can set up the google account and proceed.
     
  3. tipstir

    tipstir Senior Member Developer

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    162
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    COBY KYROS 7015 | 7015A
    Press and hold the power button until the unit shutdown.
    Now turn it back on again
    If you get the same screen? Follow the prompts but be on the look out for Skip and Fill out later (something like that) That's how you get out of it.
    Both Rooted ROM v2 and v3K do the same thing.
     
  4. Joeyspindler

    Joeyspindler Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    alright Tipstir now i need your help on this one. alright i have what i think is the same device that you have here.it has firmware version 1.6 and it is build number 1.7.4. can i install this rom and can you tell me how. once again i am dumber than a post and need step by step. i have done no other mods to this device. thanks in advace
     
  5. Joeyspindler

    Joeyspindler Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    nevermind i figured it out. thanks
     

Share This Page