Is it a Flytouch 3 or Superpad 3?

Richardj

Senior Member
Mar 16, 2011
21
1
Hi Guy's Just got, what was advertised as a Flytouch 3 Superpad 3, with the following specs:
Can some tell me exactly what it is please and what would be the best firmware/custom rom to use?
I have already rooted using Z4ROOT.

Specs:
10.2" Android 2.2 flytouch 3 Tablet PC

512MB RAM - 8GB ROM - INFOTMIC X220 CPU


CPU Infotmic X220 ARM11 1Ghz
Memory DDRII 512MB
Hard Drive NAND Flash 8GB
External SD card 128MB-32GB (Micro SD)
Display 10.2" touch screen (1024 x 600 pixels) 16:9 Widescreen aspect ratio
GPS Built-in GPS RF XN203
Gravity Sensor 360° Gravity Sensor
WI-FI 802.11b/g
Ethernet RJ45 (10Mb/100Mb)
3G Support for USB module (not included)WCDMA/TD-SCDMA/EVDO/CDMA2000
Battery 7000mAh
Camera 1.3 Mega Pixel
I/O HDMI / 2 x USB2.0 / SD Card + TF Slot / RJ45 Ethernet Slot / 3.5mm earphone or speaker output / mic-in

OS Android 2.2 with support for Android Market and Flash 10.1 (confirmed)

Language English / French / Spanish / Polish / Italian / Dutch / German / Czech / Russian / Norwegian / Portuguese / Chinese and more.
Dimensions (mm) 267x168x10
Weight (g) 750 grams

This is what I have in about Device:
Model Number.........disco
Android Version.......Android 2.2-20110316
Baseband................Unknown
Kernel Version.........2.6.32.9. cao@cao.desktop#19
build number...........FRF85B

Pics of the ports on the tablet







Thanks for your help
 

Richardj

Senior Member
Mar 16, 2011
21
1
Thanks for uplade3. What do you think would be the best firmware/custom rom to use?
Have put launcher pro on it and that has made it quite a bit smoother to use.
 

uplade3

Super Moderator
Staff member
Apr 29, 2011
751
62
I don't actually have one I have the Flytouch II but I have heard Tims mod is really good. Hope that helps :)


Sent from my iPod touch using Tapatalk! Eat that Apple!
 

Richardj

Senior Member
Mar 16, 2011
21
1
I don't actually have one I have the Flytouch II but I have heard Tims mod is really good. Hope that helps :)


Sent from my iPod touch using Tapatalk! Eat that Apple!

Uplade3, what's the volume like on your Flytouch II, On mine it's very very low even with the volume turned right up? do you know of a fix for it?

Thanks
 

uplade3

Super Moderator
Staff member
Apr 29, 2011
751
62
Mine is actually pretty loud. I hear that you can download apps to increase the volume output though.
 

Richardj

Senior Member
Mar 16, 2011
21
1
Mine is actually pretty loud. I hear that you can download apps to increase the volume output though.

Thanks mate, I did try one called audio manager but it didn't make any difference. Do you happen to know what the ones you heard about are called?
 
Top