apps stopping....

Discussion in 'Android Tablet Apps' started by thunderider, Dec 28, 2012.

  1. thunderider
    Offline

    thunderider Junior Member

    Joined:
    Dec 28, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    uk
    ive just got a google android?,wish now id got an ipad as the wife had one at same time as me and shes got no probs..hit the ground running,me spent a day sorting why i couldnt even load apps....anyway that sorted,i have a couple of apps, gumtree and facebook,when on gumtree i go in the get to a specific ad click to open to look at ad it comes up with gumtree has stopped,same with facebook,i go to check my self in it comes up with same message.??also on internet seems very sketchy,slow,also cant seem to get rid of history or last site i looked at?
  2. leeshor
    Offline

    leeshor Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    4,757
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Norcross, GA
    You haven't been very specific about the particular tablet brand as far as I can tell. My guess is that had you paid anywhere near what the iPad cost you might be happier. But that's just a guess.
  3. thunderider
    Offline

    thunderider Junior Member

    Joined:
    Dec 28, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    uk
    it was just branded as google android i got off ebay,on the about it just says j-q88b
  4. vampirefo.
    Online

    vampirefo. Member

    Joined:
    Nov 8, 2011
    Messages:
    3,711
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Huntington WV
  5. thunderider
    Offline

    thunderider Junior Member

    Joined:
    Dec 28, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    uk
    i can download from play ok, i sorted that out in the thread u gave link to,just seems i try to check in on facebook it stops also with gumtree look at specific add it stops,but opens the app ok

Share This Page