Appslib problem on Coby Kyros Android Tablet 7015

Discussion in 'Coby Generation 1' started by Ssylvia22, Jan 6, 2011.

  1. Ssylvia22

    Ssylvia22 Junior Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Brampton, Ontario, Canada
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Android 7015 tablet
    Problem is not Coby's but appslib's.
    Had the same problem downloading appslib. Kept crashing.
    Here is the solution:
    On your Coby tablet's browser enter www.applibs.com/latest and follow the instructions.
    Make sure it is on your tablet's brower and not your computer.
    I have no problems now with Appslib.
    Ssylvia22
     
    • Like Like x 2
  2. Ssylvia22

    Ssylvia22 Junior Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Brampton, Ontario, Canada
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Android 7015 tablet
  3. cool1100

    cool1100 Junior Member

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Oklahoma
    Tablet / Device:
    Archos 7ht, Gentouch 78
    I have appslib on my archos 7ht and my Gentouch, but it will not not let me install it on my gtab, I'm going to try your link when I get off work to see if it works.
     
  4. queenladycs

    queenladycs Junior Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    las vegas
    Tablet / Device:
    coby tablet 7015
    I've been having alot of issues with the appslib and i just did what sylvia did and now everything works. no problem at all! ive tried everything that everyone post and some of it doesnt even makes sense and sylvia got right to the point. it was fast and easy. For 3 weeks ive been stressing and now im happy with my coby 7015 tablet. I no longer in need to return or sale. THANKS AGAIN SYLVIA22! :)
     
  5. jessajandro

    jessajandro Junior Member

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    missouri
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID7015
    i got one for christmas from my boyfriend, he bought it off my friend, so it was used, we re-formatted it back to factory settings, and inserted a memory stick into it, there is nothing on the stick or the tablet, and when i went into appslib and try to download apps, it says that it was unsuccesfull, and to make sure i have enough free space and try again, i dont understand what the problem is, can someone help me?
     
  6. dani1796

    dani1796 Junior Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    I did what Ssylvia22 said but I still get "your divise is not compatible with applibs " , i have a kyros Android tablet coby
     
  7. SkyBright

    SkyBright Junior Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Android Tablet
    I have the same problem. I just did as she said and got the same error message. So much for getting my hopes up for myself.
     
  8. tfeirn

    tfeirn Junior Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Connecticut
    Tablet / Device:
    android tablet
    Im have the same problem as you dont know what to do either if u find out plz let me know.
     
  9. t0269er

    t0269er Junior Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Mid west
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Android Tablet
    I just bought one for my wife for Christmas and am having the same problems. When you go to the Appslib website it says it's under maintenence. That's does us a lot of good. There isn't even any contact info available. That is just BAD business !
     
  10. Tara2773

    Tara2773 Junior Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Tablet / Device:
    Coby Kryos 2.3 tablet
    Same thing with my Coby Kryos....Useless...
     
  11. jcparker500R

    jcparker500R Junior Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Coby Kyros
    I'm hoping it is just temporary. I actually got my Coby Kryos on Sat. and was able to use appslib with no issues until Monday, then I started getting those errors. Today I can get in again, but it's still acting flaky. Perhaps all the people getting tablets for Christmas overwhelmed their site? That's what I'm hoping anyway!
     
  12. michelle83

    michelle83 Junior Member

    Joined:
    Dec 29, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    florida
    Tablet / Device:
    colby kyros
    i just bought one for my son for xmas and for over a week its told me download unsuccesful check space and try again so i followed what sylvie said shes correct problem gone but she put it wrong go to http:// appslibs.com/latest and problem should be fixed mine is i was about to return it pretty sad my 9yr old cant use it but now he can so its enough to occupy him internet signal is still crappy but it works now.
     
  13. michelle83

    michelle83 Junior Member

    Joined:
    Dec 29, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    florida
    Tablet / Device:
    colby kyros
    go to this dont use www. sylvie had that wrong go to http://appslibs.com/latest and it will fix it i just tried and it works again it will download and updated version and save it over old appslib it wont hurt it
     
  14. zapatacecil6767

    zapatacecil6767 Junior Member

    Joined:
    Mar 5, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    caledonia,wi
    Tablet / Device:
    colby kyros 7015A
    My appslib isn't working on my 7015A. I wipe the tablet clean and started fresh with appslib update. Still says its not compatible with my device. Only thing I changed was my router. My netgear crashed so I bought a belkinN150. Anyone have a solution to my problem...?
     
  15. hack_1018

    hack_1018 Junior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    philippines
    Tablet / Device:
    coby kyros 1024
    i think applib will be down and the new market will be GETJAR
     

Share This Page

Search tags for this page
appslib
,
appslib coby 7015
,
appslib coby 7015 missing
,
appslib coby kyros
,
appslib for coby tablet
,
appslib nao funciona
,

appslib not working on coby kyros

,
appslib para kyros
,

appslib para tablet coby

,

coby kyros mid7015 appslib not compatible

,

coby kyros mid7015 appslib update

,
coby kyros tablet appslib
,
download appslib for coby kyros
,

how to go on appslib on kyros tablet

,
kyros tablet unable to connect to appslib
,
meu appslib nao funciona
,
mi coby kyros mid7015 no sirve el applib
,
problems with coby kyros tablet
,
step by step on how to update appslib on a coby tablet
,
su dispositivo no es compatible con applib