screenshots

Discussion in 'Honeycomb' started by ShroomSJS, Jun 29, 2011.

  1. ShroomSJS

    ShroomSJS Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Okinawa
    Can I take a screenshot on my 3.1 Galaxy Tab? My daughter is drawing doodles for me and I want to save them.
     
  2. Storm309

    Storm309 Member

    Joined:
    Jun 19, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Copenhagen
    Tablet / Device:
    asus eee pad transformer 32GB
    In the screen settings there is the option to activate screenshots. Then you can take screenshots by long pressing the recent apps icon. I'm thinking this is a feature in Honeycomb and not unique to the asus transformer. I hope this helps.

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
     
  3. ShroomSJS

    ShroomSJS Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Okinawa
    No options on my 3.1 screen settings. Just things like brightness, wallpaper, and timeout.

    Thanks for the suggestion though.

    Sent from my GT-P7510 using Android Tablet Forum
     
  4. FlutteringBy

    FlutteringBy Senior Member

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    51
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    180
    Tablet / Device:
    Samsung Galaxy Tab 4/Galaxy S3
    On my Acer a500 tab there is an app called Acer Sync......found this on the net:

    "Another thing you can do with Acer Sync is automatically back up all the photos and videos you captured using the Iconia Tab A500’s cameras to your PC. Acer Sync creates a special set of folders (documents, music, pictures, and videos) on both the A500 and on your Windows PC. Any files you put in these particular folders are automatically synced between the A500 and the PC when you connect the two via USB."

    Maybe you have a similar app on your Galaxy?.....
     
  5. darkgreenheart

    darkgreenheart Member

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Perth
    Tablet / Device:
    ThinkPad
    I'd like to take screen captures with my Lenovo ThinkPad. I can save webpages, but this isn't enough. Oh, it's a 3.1 Honeycomb similar to the above tablet.
     
  6. Douvie

    Douvie Senior Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    132
    Location:
    Kyneton, Australia
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500 & Sumsung Galaxy Note 10.1
    It should have 3.2
     

Share This Page

Search tags for this page
android tablet screenshots
,
android tablet the latest screenshots
,

how to screen shot on thinkpad

,

how to take a screenshot in a lenovo tablet

,

how to take a screenshot lenovo thinkpad 10 tablet

,

screenshot for lenovo a1000 android tablet

,
take screenshots with thinkpad device
,

thinkpad screenshot tablet