SuperPad III android 2.2

Discussion in 'SuperPAD II Firmware' started by APB1B, May 31, 2011.

  1. APB1B

    APB1B Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Devon
    Tablet / Device:
    Superpad III
    My tablet seems to think it a phone. I cannot download apps fron android market?

    Any Ways round this?

    Thanks
     
  2. uplade3

    uplade3 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    746
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    210
    Location:
    Asheville N.C.
    Tablet / Device:
    Flytouch II/SuperPAD Droid Charge/Razr, Galaxy S4
    What exactly are you experiencing? Like what is happening?
     
  3. APB1B

    APB1B Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Devon
    Tablet / Device:
    Superpad III
    When i start a download it asks for a phone number. I am new to android, so it is a bit confusing
     
  4. uplade3

    uplade3 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    746
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    210
    Location:
    Asheville N.C.
    Tablet / Device:
    Flytouch II/SuperPAD Droid Charge/Razr, Galaxy S4
    That should not happen. Try to reset the tablet and then try again


    Sent from my iPod touch using Tapatalk! Eat that Apple!
     
  5. Droid-Xer

    Droid-Xer Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    586
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    102
    Location:
    El Paso, TX
    Tablet / Device:
    XOOM & HP Touchpad
    Moving to superpad section.
     
  6. gadgetman404

    gadgetman404 Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    NULL
    I have flytouch II love night 2.1 stock can it be updated and. where and. how

    Sent from my deb using Android Tablet Forum
     
  7. strictb

    strictb Member

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    uk
    Tablet / Device:
    super pad 111
    i have a superpad III from nigeria....tried using it with wifi and it keep saying scanning ,also tried it with a glo moderm to connect to internet but it wont connect or see it but normally the moderm is plug and play but i dont have a micro sd in the superpad III what can i do to be able to connect to internet and also i tried using lan cable,this also could not connect to te internet.
     
    • Like Like x 2
  8. motherofallbattles

    motherofallbattles Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    uk
    Tablet / Device:
    flytouch superpad po41/disco
    [h=2]flytouch 3 superpad po41 and disco models wifi cured[/h]
    good-day to all having wifi problems with your disco or po41 model flytouch superpads, try this APK it works great for me have had so many problems wifi connecting and disconnecting. I tried this app called wifi manager AND I HAVE NOT HAD 1 DISCONNECTON IN 2 DAYS please follow instructions below carefully.Link to the apk WiFi Manager - mobile9
    ok here we go.
    1,download onto tablet best to do through sd-card
    2,once downloaded go into your wifi in settings on your superpad
    3,remove all your attempts to connect to wifi in your networks by pressing ignore
    4, turn wifi tickbox off
    5,go to you wifi manager it will ask you to start wifi of course you say YES
    press the auto at top of screen it will scan for networks once it as found yours press it and put in your security key in once installed key.PRESS CONNECT
    6 what may happen is it will scan a while and do nothing turn off your tablet and re-boot it should then connect to internet and stay on. if it happens not to find it go through the above again.
    7,things i have noticed it scans other networks also and puts the channel of your router on and everyone around you if your channel is similar to there's you could be having conflicts.
    8, i have changed my router channel from 1 to 6 as others around me were on the same. by going on your router supplier on the internet you can change there your channel.or you could try auto for channels
    9 what i have noticed with wifi manager i turn tablet off and back on virtually instant connection no waiting, good signal strengh.1problem i noticed was can use in any room. Also in Garden but could not use in kitchen,they must be a problem with the microwave or even all the metal pans etc but it struggled to load google etc
    11, i am running internet on WPA/WPA2 security and working great many say they can only run under WEP but i have not had to even try that 1
    10, please let me know if it works for you it should,as this Disco was a pain in the bu** ​
     
  9. jbert49

    jbert49 Member

    Joined:
    Oct 1, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    Flytouch 3 superpad 2
    Hi APB1B,


    Did you ever get this solved. Happens to me also
     
  10. cycap

    cycap Member

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Los Angeles
    Tablet / Device:
    Superpad III
    Hello everyone. Hope I am in the right area. I have a superpad 3 and I have disabled a launcher process and now I am stuck after I open the login screen. The reason I accidentally closed the process is because I was getting alerts the my phone memory space was getting low, so I was trying to stop unnecessary processes and did not know what I was doing, I admit it! any suggestions on which way to go?
     
  11. jleisch

    jleisch Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Spencer, West Virginia
    Tablet / Device:
    SuperPad 3
    Need help setting up SuperPad III 4G - Need a manual or operations booklet - is there one available anywhere? I am new to the tablet usage and can use advice. My two small page instructions tells me to use the use 'file browser' to load 'ROM' with operating instructions. Could not find 'file browser' so downloaded file manager but it can't find 'ROM" What to do...your help is appreciated - anything.............getting ready to throw it across the room.
     
  12. Ashford

    Ashford Member

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Trinidad and Tobago
    Tablet / Device:
    Super pad 111 tablet
    Good Day,

    I own the superpad 3. I am having problems with setting up the wifi. My router is cisco. please help
    Thanks:confused:

    Ashford
     

Share This Page

Search tags for this page

superpad 3 tablet

,

superpad 3 tablet android

,

tablet superpad iii n300t