Swype on Archos 70 (and 101)

Discussion in 'Archos Tablets' started by rc211e, Dec 26, 2010.

  1. rc211e

    rc211e Senior Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Australia
    Tablet / Device:
    Note 4, TAB A
    I installed Swype on my Archos 70 and it almost works.

    It's there it's installed and if I tap on the keys I get letters but nothing when I Swype even though it acts in the right way.

    I have searched a few forums and others have reported this on 101

    ...however I am sure somewhere I saw a video where someone was using Swype on a 70

    Anyone able to help on this I think I am close but just not quite there!

    I am on 2.2
     
  2. posttal

    posttal Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    cleveland,ohio
    Tablet / Device:
    archos 70
    Same tablet here and I'v looked all over and found nothing that works so far......
     
  3. Gin Martini

    Gin Martini Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    72
    Location:
    NULL
    it won't answer to your question, but here's an alternative.

    I'm using SlideIT on my 101, it's a copy of swype. It works flawless on portrait mode. in landside mode, the software buttons of android get on the way but doesn't bother much.
     
    • Like Like x 4
  4. rc211e

    rc211e Senior Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Australia
    Tablet / Device:
    Note 4, TAB A
    Thank you will try it
     
  5. rc211e

    rc211e Senior Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Australia
    Tablet / Device:
    Note 4, TAB A
    This guy says he is using Swype but doesn't say where it came from about 3 min 22 secs in. From the age of the video I think it may be 2.1 not 2.2

     
    Last edited by a moderator: Jul 29, 2014
  6. luckyxero

    luckyxero Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    I had it working on 2.1 and it was great. After the switch to 2.2, it never worked. SlideIT works on 2.2.
     
  7. ArcTab10

    ArcTab10 Member

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Raleigh, nc
    Tablet / Device:
    Archos 101, HTC incredible
    I'm using my HTC Incredible to write this and want to make a suggestion to the Swype programmers.
    Swype is great when the keyboard is 2 to 3 inches wide. I would like to see swype appear in the bottom right or left side of a tablet and just take up a small amount of space.
     
    Last edited: May 2, 2011
  8. chiasticslide

    chiasticslide Member

    Joined:
    Aug 24, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    bodymore, murderland
    I found a Swype apk a few months ago--though to be honest I don't remember which device it was for or what forum I snagged it from--that worked on the 70. I only used it for a few days before going back to Thumb Keyboard, for two reasons: one, the soft buttons clip the far-right side of the keyboard, which makes for a lot of hassle; and two, swyping over the whole screen was nowhere near as efficient as pseudo-touch-typing on Thumb Keyboard. Using Swype in portrait mode was tolerable but honestly most of the time I'm typing I'm in landscape mode anyway so it's a moot point.
     

Share This Page

Search tags for this page

swype sur tablette archos