VTab1008 Honeycomb Finally Rooted

Discussion in 'Vizio Tablets' started by vinogans, Nov 27, 2013.

  1. vinogans

    vinogans Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    72
    Tablet / Device:
    vtab 1008
    Last edited: Nov 28, 2013
    • Like Like x 2
  2. nikeconn

    nikeconn Senior Member

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    168
    Tablet / Device:
    Vizio Vtab1008
    Worked on Windows 7![​IMG]

    Sent from my SCH-R830C using Tapatalk
     
  3. vinogans

    vinogans Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    72
    Tablet / Device:
    vtab 1008
    Yeap worked with me too vtab1008 is officially rooted :D :D Now what :D .. P.S : I replaced superuser with supersu ... it is more updated and work fine .. replacing by just installing supersu from the market or push it with adb and uninstall superuser ... Next step ... I will try to re active H/C buttons instead of using this bar systemui ..
     
  4. skinnyquiver

    skinnyquiver Member

    Joined:
    Nov 26, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    37
    Looks like you started a new thread for this. I would like to keep the data all in one place so please look for the thread @ xda. Thanks. :)
     
    • Like Like x 2
  5. kincer

    kincer Senior Member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Pa
    Tablet / Device:
    Vizio VTAB
    This is great news, I just bought a NIP vtab and will root for more usefulness, been a while since I've rooted anything hope I can do it. Can it be done with windows7?

    Sent from the RAZR's edge
     
  6. vinogans

    vinogans Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    72
    Tablet / Device:
    vtab 1008
    I will not add a new info here .. I just pointed it was rooted @ the thread @ XDA and will follow XDA ...
     
  7. vinogans

    vinogans Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    72
    Tablet / Device:
    vtab 1008
    yes it can be done with windows 7 ... I rooted it from windows 7 :) enjoy
     
  8. kincer

    kincer Senior Member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Pa
    Tablet / Device:
    Vizio VTAB
    Is the link in the first post of this thread where I need to go?

    Sent from the RAZR's edge
     
  9. vinogans

    vinogans Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    72
    Tablet / Device:
    vtab 1008
    yes indeed .. :)
     
  10. Pinkjellybeans

    Pinkjellybeans Junior Member

    Joined:
    Nov 16, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    2
    Was given an old Vizio VTab1008 that was crashed and did a factory reset on it. The reset worked but now the play store won't work and none of the fixes on the net have helped. I'm finding they're all from 2013. So is this thread. Will this root still work - and on Windows 10?
     
  11. leeshor

    leeshor Senior Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    6,331
    Likes Received:
    1,037
    Trophy Points:
    700
    Location:
    Norcross, GA
    Tablet / Device:
    Samsung Galaxy Tab S 10.5
    Welcome to the forum
    That won't run Windows. It has an ARM processor. Windows would require an Intel or at least an x86 processor.
     
  12. firestouch

    firestouch Junior Member

    Joined:
    May 6, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    2
    I am pretty sure he means can it be rooted on a Windows 10 computer. I have the same question. My VTab just sucks now, market doesnt work. I want to root it n my Windows 10 as well.
     
  13. leeshor

    leeshor Senior Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    6,331
    Likes Received:
    1,037
    Trophy Points:
    700
    Location:
    Norcross, GA
    Tablet / Device:
    Samsung Galaxy Tab S 10.5
    Yeah, you're probably right. Try removing your Google account then add it again. It may require a restart of the tablet..
     

Share This Page

Search tags for this page
how to root a vizio tablet
,
how to root a vizio vtab1008
,
how to root vizio tablet honeycomb
,
how to root vizio vtab1008
,
how to root vtab1008
,

root vizio tablet

,
root vizio tablet honeycomb
,
root vizio tablet vtab1008
,

root vizio VTAB1008

,
root vtab1008
,
root vtab1008 honeycomb
,
rooting vtab1008
,
vizio tablet honeycomb root
,
vizio tablet vtab1008 root
,
vizio vtab root
,
vizio vtab1008 honeycomb
,
vizio vtab1008 root
,
vtab root
,
vtab1008 honeycomb root
,

vtab1008 root