Windows CE?

Discussion in 'Gome Flytouch II Firmware' started by pg1, Apr 1, 2011.

  1. pg1

    pg1 Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Is it possible to install windows on a flytouch 2?
     
  2. Carbira1

    Carbira1 Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    514
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Waiting for a good iPod Touch Android Device
    I don't have one but I do not think that you can. Why would you want WinCE?
     
  3. pg1

    pg1 Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    I'm running #2752 & I find it slow & buggy, no flash support & I use the office products quite a lot with my ipaq 214.
     
  4. Carbira1

    Carbira1 Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    514
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Waiting for a good iPod Touch Android Device
    Sorry but I have no experience with the flytouches. If I were you I would invest in a better tablet.
     
  5. Carbira1

    Carbira1 Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    514
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Waiting for a good iPod Touch Android Device
  6. pg1

    pg1 Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Thanks, I'll give it a shot.
     
  7. Biotic

    Biotic Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    526
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Pennsylvania
    Tablet / Device:
    HTC ONE, Droid Razr, Galaxy Tab3, LexiBOOK
    With my experience with windows ce on my ipaq rx1950. They say linux and android could be created for the ipaq itself so I would think wondows ce could be but you would have to create your own build, find the drivers, set it up for a the size of touch screen and grav sensor and so on. I would think creating a windows xp port would be easier than ce as it would have to be either 5.0 or 6.0. Nothing fancy.

    Sent from my Ally using Android Tablet Forum
     
  8. pg1

    pg1 Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    I know you can have windows on the ZT-180. Putting an installation together without all the drivers would be a waste of time. In the meantime, I upgraded to #3245 and the difference is huge. The tablet is much better.
     
  9. curiouscat

    curiouscat Member

    Joined:
    Apr 10, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    How do you do the above?

    Thanks
     
  10. pg1

    pg1 Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
  11. enochian

    enochian Member

    Joined:
    Apr 19, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    superpad
    there is an emulated version of win95 0n appplanet didnt install on my superpad having a real windows version. on a superpad wont work due to the processor not being. x86 not sure about any other tablets
     

Share This Page

Search tags for this page
como instalar wince en tablet android
,

como instalar windows ce en tablet android

,

galaxy tab windows ce

,
load windows ce on galaxy tab 3
,
windows ce for android tablet
,

windows ce on android tablet