Angry Birds RIO !!!!

Discussion in 'Coby Tablet Apps and Games' started by hankm24, Mar 23, 2011.

  1. hankm24

    hankm24 Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    72
    Tablet / Device:
    Coby kyros OEM2.3 with Root ! and my Froyo Rom
    I am proud to announce that I played Angry Birds Rio last night and am glad to announce that it has no graphical glitches what so ever. It runs Perfectly on my coby MID7015 Rooted with Gapps running watery-kyros.:cool::)
     
  2. idbl_fanatic

    idbl_fanatic Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72

    Did you apply the GPU fix? try that, and see what you are actually missing
     
  3. kerry_s

    kerry_s Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    119
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Here
    Tablet / Device:
    coby mid7015
    Try angry frogs, I think its just as good.
     
  4. hdectablet

    hdectablet Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NY
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
    What is the gpu fix?

    Sent from my sdk using Android Tablet Forum App
     
  5. promek1

    promek1 Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    87
    Tablet / Device:
    Coby 7015, Nook Color, Nook Tablet
  6. idbl_fanatic

    idbl_fanatic Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
  7. mrblase

    mrblase Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Milford, CT
    Tablet / Device:
    Coby mid7015
    hankm24,

    can you post a link to the angry birds .apk file so we can all get it with out having to sign up for an amazon account and then download their Android Apps Store. Just a lot of overhead that most of us don't need.

    Thanks
     
  8. idbl_fanatic

    idbl_fanatic Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    You can't run it unless the app store is running on the system
     
  9. xaueious

    xaueious Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    3,483
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    222
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Asus Transformer TF300, Huwaei Ideos S7-104, HSG X5A, (Past APAD IMX515, APAD RK2808, RK2818 RT7)
    It's also a paid app...
     
  10. WhiteWhiskers

    WhiteWhiskers Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    72
    Not only does the Amazon app need to be on the device but you need to remain signed into the store. If you sign out of the store the game won't run until you sign back in. And to download the game you need to not only be signed in, but also have 1-click mobile purchases enabled and have a valid payment method like a credit card on file.

    Amazon basically wants to make it easy for you to spend money:) But once you have the game downloaded, you can turn off the 1-click feature and even remove the credit card number on file. But again, the Amazon app needs to be present and you remain signed in for it all to work.

    I really like the Rio game. It's not that hard unlike seasons where I couldn't get past level four. I'm now working on knocking monkeys off of boxes, finished the level where I was freeing birds from cages.
     
  11. hdectablet

    hdectablet Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NY
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
    i play it on the train and i dont have internet access at all. i dont have any problems running the game, if i dont have intenet access how can it see that i am logged in?

    this does not make sense.
     
  12. idbl_fanatic

    idbl_fanatic Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Sorry, you have to have the app store running on the system, not logged in
     
  13. WhiteWhiskers

    WhiteWhiskers Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    72
    Once you log into the Amazon store (which requires internet access) a setting is made locally on the device to the Amazon Appstore application indicating that you are logged in.
     
  14. WhiteWhiskers

    WhiteWhiskers Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    72
    Amazon also calls this "registering the device". Once the appstore is installed and you sign in online, the device is registered with the application. If you deregister the device, it's just another way of saying you are logged out, and again the Rio game won't run, whether you have Wi-Fi access or not.

    I found this out the hard way when I logged out of the appstore and then tried to run Rio. It said no can do, I had to sign back in before the game would run.
     
  15. hdectablet

    hdectablet Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NY
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
    the GPU fixed worked great! thank you
     

Share This Page

Search tags for this page

angry rio coby download