FIRMWARE RELEASES: firmware files, benefits and bugs for the Flytouch2 v2 /Superpad 2

Discussion in 'SuperPAD II Firmware' started by Chandos, Apr 7, 2011.

  1. Eddy

    Eddy Member

    Joined:
    Jul 23, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Manchester
    Tablet / Device:
    SuperPad III
    I recently bought what I thought was a Flytouch 3 only to be delivered a box that said SuperPad 3

    Model No: DISCO10
    Android Version: 2.2-20110529
    Kernal version: 2.6.32.9 zjd@dtlinuxserver *hash* 1
    Build number: FRF85B

    The wifi doesn't work properly in that it doesn't pick up any wifi networks and keeps telling me mine is out of range.

    Will a firmware update fix this?
     
  2. Artermis

    Artermis Member

    Joined:
    Jul 22, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    North East England
    Tablet / Device:
    Superpad 3 8GB
    Eddy,

    your unit looks to have the specs as mine. I ordered mine off good old ebay and some chinese seller so was expecting it to be a complete fake, but I flashed Tim5 and it worked just fine. However I had bug issues with Tim5a with the GPS not turning off, which was hammering my battery. Also didn't like the look of 5 which didn't seem as friendly to customise as 4e. therefore I am now running 4e which I prefer the look at feel of much more, its easier to setup.


    Johnierw - thank you very much for your reply mate, I did flash mine and it worked just fine. I did also try Tim5 but it wasn't as good as the 4e version which I now run, seems smoother than 5 which I feel has some kinks to be worked out. hope this helps :eek:)
     
    • Like Like x 2
  3. Eddy

    Eddy Member

    Joined:
    Jul 23, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Manchester
    Tablet / Device:
    SuperPad III
    Thanks for your reply I actually ended up returning the unit for a full refund and I bought one off Amazon, which seems to have a bit more of a robust build quality i.e. the wifi button was a bit loose on my first model. I've had to broadcast my SSID name but I can now connect wirelessly and I took it with me to my hospital appointment and I had no trouble connecting to their open network. What bugs did you find that the firmware update fixed?
     
  4. giannimedica

    giannimedica Member

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    rome italy
    Tablet / Device:
    superpad 3
    Hello.
    my superpad 3 - flytouch 4 bought 2 weeks ago, after a wrong update (with www.******** 9v_600), need a operating system's re-installation.
    Originally, model showed was Yospad; after first update showed Sawee 100 and now doesn't boot and stop on black screen with small "android" world.
    When booted, I hadn't no more wi-fi and gps!!
    Could you please help me to reinstall my original Yospad which I could install on my tablet?
    Please, help-help-help me
    Thanks in advance
    Gianni
     
  5. ray1970

    ray1970 Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    uk
    Tablet / Device:
    flytouch 2 8gb 512mb
    Hi
    Gianni a question did you get from china*****er and what is your tablet is it a black 1 and how many gigs is it, what box did it come-in?have you the built in 3g sim-card slot? let me know cheers
     
  6. eggy

    eggy Member

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    SD
    Tablet / Device:
    Superpad 3
    Thanks for mentioning this.. I had an issue with connecting to WIFI at a hotel and it asked for a SSID? What is this? I didnt know what to put so I couldnt connect. Thanks..
     
  7. ickabod

    ickabod Member

    Joined:
    Aug 19, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    brighton
    Tablet / Device:
    superpad 3
    does anyone know how the
    [h=2]20110803 firmware works?[/h]
     
  8. Chandos

    Chandos Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    131
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Australia
    Tablet / Device:
    Flytouch 2 v2
    The Tim4 Roms have scripts to change the wifi drivers between the ones that support ad-hoc and the one that comes from factory. You find the gscript tool in your app drawer. Not sure of Tim5, still to test. Been away on holiday for 1 month.
     
  9. motherofallbattles

    motherofallbattles Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    uk
    Tablet / Device:
    flytouch superpad po41/disco
    eggy
    it is a code which is sent from the router to your superpad,if you go into settings and about device SSID is in there it will be empty,but when you connect to internet and go back in you will see the SSID code
     
    • Like Like x 2
  10. motherofallbattles

    motherofallbattles Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    uk
    Tablet / Device:
    flytouch superpad po41/disco
    Hi
    Ickabod are you asking how good it is?if it's manufacture firmware i would say pretty good,as they have been tweeking there firmware over many months and have brought quite a few different ones out all better than the previous ones
     
  11. ITCSW

    ITCSW Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Devon, UK
    Tablet / Device:
    Superpad III FRF85B
    Hi, I've flashed my superpad III Android 2.2 Froyo device with various roms and now I can't align the screen. No matter what I do, in both landscape and portrait orientations the screen is split slightly down the side. I've tried both Gscript 576 and 600 fixes and neither make any difference. The original reference for my pad states that the screen resolution is 1240 x 600 at 16:9. I want to sell my pad and really need it to be working before I do, does anyone have any ideas?
     
  12. ITCSW

    ITCSW Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Devon, UK
    Tablet / Device:
    Superpad III FRF85B
    Disaster averted, I used the original flytouch manufacturer firmware and all is well again.
     
  13. exploosv

    exploosv Member

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Lompoc Ca
    Tablet / Device:
    Flytouch
    I recently bought a tablet that was listed as a flytouch 2. I can't load angrybirds and it does not even show up in the market...not much does. On the model it says SAWEE10, Android Version 2.2 V2.5#4325 Kernel 2.6.32.9 Build FRF85B. What do I have and what can I do to make it better?
     
  14. exploosv

    exploosv Member

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Lompoc Ca
    Tablet / Device:
    Flytouch
    I can't get that to open!
     
  15. Pascha

    Pascha Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Bremen/Germany
    Tablet / Device:
    Flytouch III
    Hi
    I have a FL2 with the following features and it's start up with infotmic 0.6.3.1.
    Can I use this firmware for the tablet?
    Regards G√ľnter from Germany
     

Share This Page

Search tags for this page
download firmware mypad 102
,
firmware mypad
,
mypad 2 firmware
,
mypad 2 firmware free download
,
mypad 4 firmware
,

myphone mypad 2 firmware

,
myphone mypad 2 firmware free download
,
myphone mypad2 firmware
,
myphone tablet firmware
,
rom that fits myphone my pad2