Is there a factory-stock ROM?

Discussion in 'Nook Color Technical' started by RaVenJ, Apr 21, 2011.

  1. RaVenJ

    RaVenJ Senior Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    493
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Nook Color
    I'd like to take my NC back to absolute out-of-the box square one.. Is there a ROM I can flash from a bootable CWR card that'll get me back there?
     
  2. J515OP

    J515OP Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    5,172
    Likes Received:
    898
    Trophy Points:
    312
    Location:
    Northern CA
    Tablet / Device:
    Nook Color, Nook Tablet 16GB, Vizio VTab, Nexus 7
    Last edited: Apr 21, 2011
  3. RaVenJ

    RaVenJ Senior Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    493
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Nook Color
  4. RaVenJ

    RaVenJ Senior Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    493
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Nook Color
    Looking at several videos and sites, I think my problem is that I'm flashing with CWR 3.0.0.6 instead of 3.0.0.5.. Bah, I just reflashed Phiremod v6 and didn't install any of my app backups.. Totally new, fresh installs of everything from the ROM up, and no OC kernel this time around.. We'll see if that helps my connectivity issues at work.
     
  5. J515OP

    J515OP Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    5,172
    Likes Received:
    898
    Trophy Points:
    312
    Location:
    Northern CA
    Tablet / Device:
    Nook Color, Nook Tablet 16GB, Vizio VTab, Nexus 7
    Why not CWR 3.0.1?
     
  6. RaVenJ

    RaVenJ Senior Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    493
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Nook Color
    Cuz my one bootable card is 3.0.0.6, and my mSD reader is hosed.. Got one on the way from Ebay right now. Once I get it, I'm going to rebuild my flasher card using a 4gb instead of a 2gb.
     
  7. RaVenJ

    RaVenJ Senior Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    493
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Nook Color
    ...and of course, now I see there is a Phiremod v6.1..
     
  8. kabbie1882

    kabbie1882 Member

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Messages:
    75
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    St Paul, MN
    Tablet / Device:
    Nook Color, Vibrant, MyTouch, G1
    If you are running from an SD card, cant you just pull the SD card and reboot into stock ?
     
  9. RaVenJ

    RaVenJ Senior Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    493
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Nook Color
    I don't run from an SD card. I only use the mSD for flashing.
     

Share This Page