Littles problems with my Wowpad...

Discussion in 'Gome Flytouch II' started by fluorex, Jul 6, 2011.

  1. fluorex

    fluorex Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Wowpad?
    Hi all, i'm a newbie on this forum and on the android world.

    So, I think there're problems with my Wowpad, it seems like it : but the console menu don't come with me...
    My problems are :
    - The system update doesn't work : it says please check network all the time.
    - I can't find the drivers; when I try to connect it on computer with a male/male USB, I detect an unknown device.
    - There's sometime an error message which says there is a sudden closure of this application, like iDisplay.

    Informations of my pad :

    Firmware version : 2.1-update 1
    Kernel version : 2.6.32.9 hzhao@emma //1
    Build number : deb-r2.1.1001

    Thanx for reading, I have seach everywhere but I found nothing :mad::mad::mad:

    PS : Sorry for my english, I'm french, answer me anyway please :p

    Bye...
     
    Last edited by a moderator: Jul 29, 2014
  2. Campaman

    Campaman Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    58
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    72
  3. fluorex

    fluorex Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Wowpad?
    Thank you for your response, I have tried your post but it's only works for 1170 and above and i'm 1001 :( Isn't it ?
     
  4. fluorex

    fluorex Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Wowpad?
    help me please :(
     
  5. sharpe351

    sharpe351 Member

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    337
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    87
    Location:
    florida
    Tablet / Device:
    super
    You have to update your firmware first. You cannot flash a different ROM without flashing a new uboot nand first.

    Sent from a SuperPAD via Tapatalk
     
  6. fluorex

    fluorex Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Wowpad?
    Yes, I know that my problem is to upgrade but I don't know how. You says I need to flash a new uboot nand, what is it ?
    Sorry for my question is probably stupid.
     
  7. sharpe351

    sharpe351 Member

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    337
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    87
    Location:
    florida
    Tablet / Device:
    super
    No stupid questions here!
    Look in the thread for ROM #3925... they show you a step by step installation of a new firmware and U0 files to your tablet. The process is pretty simple. Rgocal and I are working on making it a whole lot easier. Just problems with the final details.

    *note* make absolutly sure that you check and double check that you have the correct firmware. Cfrockit has a listing of the uboots that are compatible with what tablet.

    Sent from a SuperPAD via Tapatalk
     
  8. fluorex

    fluorex Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Wowpad?
  9. sharpe351

    sharpe351 Member

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    337
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    87
    Location:
    florida
    Tablet / Device:
    super
  10. fluorex

    fluorex Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Wowpad?
    Ok, I have try the guide but the "otg drivers" don't work on my W7 64bits and on my virtual xp when I try to flash V2852, it blocks to 0% but drivers work perfectly.
    Have you got any solution for me or it's finish for me ?
    Thank you:mad:
     
  11. sharpe351

    sharpe351 Member

    Joined:
    Jul 2, 2011
    Messages:
    337
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    87
    Location:
    florida
    Tablet / Device:
    super
    There are alot of issues when using 64bit systems to do anything with superpads. Unfortunately, I do not own one, so I cannot help you there.

    Sent from my LG OP V using Tapatalk
     

Share This Page