[Rom] Rooted 1.5 .57 Zip aligned &app2sd support

Discussion in 'Vizio Tablets' started by kaos420, Feb 3, 2012.

  1. kaos420

    kaos420 Senior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Dante's Inferno
    Tablet / Device:
    Htc Evo 3D, Vizio Vtab
    ok basically what we have here is the latest update rooted & zip aligned busybox and sd fix installed as well as auto wipe of data when flashed.also latest android market 3.4.4 you will already need to be rooted with a custom recovery to flash this .
    bare with me right now my wife has taken over my vtab. so i don't have one to test. i ordered another refurbished which will be here by next weekend. then i will begin more work and customization of the rom. first up will be battery % right now its just the latest for us rooted. leave all feedback here. i will do my best to get us moving along.
    THIS IS A WORK IN PROGRESS. THIS IS DESIGNED THE SONY VIZIO VTAB 1008.FLASHING THIS ROM MAY/WILL RUIN YOUR DEVICE.
    MYSELF & ANDROIDTABLETS.NET ARE NOT RESPONSIBLE FOR ANYTHING THAT HAPPENS TO YOUR DEVICE.Kaos Hybrid 4.20 V1.5

    download below.

    TEST 3 6:56 eastern 2/5/2012
     
    Last edited: Feb 5, 2012
    • Like Like x 12
  2. BPisMe

    BPisMe Member

    Joined:
    Nov 16, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Boston
    Tablet / Device:
    Vizio VTAB1008
    Cool!!! Thanks for you hard work. I'll give it a try when I can.

    Brad
     
  3. kaos420

    kaos420 Senior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Dante's Inferno
    Tablet / Device:
    Htc Evo 3D, Vizio Vtab
    gotta fix the issue with the updater script. hoping someone can pin point where i went wrong. then its all up hill
     
  4. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    155
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    87
    Location:
    San Diego
    Tablet / Device:
    VIZIO VTAB1008
    Who will be the first guinea pig?
     
  5. kaos420

    kaos420 Senior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Dante's Inferno
    Tablet / Device:
    Htc Evo 3D, Vizio Vtab
    i already have tried i gotta get my updater script in order. its giving a error 6 in cwm. but script looks right i dont get it.
     
  6. rprr

    rprr Senior Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet VTAB1008
    The one thing that definitely won't work is the mount command. It has to be modified. Change to.

     
  7. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    155
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    87
    Location:
    San Diego
    Tablet / Device:
    VIZIO VTAB1008
    I'll try if you fix op

    Sent from my VTAB1008 using Tapatalk
     
  8. kaos420

    kaos420 Senior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Dante's Inferno
    Tablet / Device:
    Htc Evo 3D, Vizio Vtab
    added to op script is on paste bin. redid it alittle trying a flash now see what happens.
     
  9. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    155
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    87
    Location:
    San Diego
    Tablet / Device:
    VIZIO VTAB1008
    Good luck keep up the good work

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  10. kaos420

    kaos420 Senior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Dante's Inferno
    Tablet / Device:
    Htc Evo 3D, Vizio Vtab
  11. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    155
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    87
    Location:
    San Diego
    Tablet / Device:
    VIZIO VTAB1008
    I have a request try to figure out how to put in live wallpapers.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  12. kaos420

    kaos420 Senior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Dante's Inferno
    Tablet / Device:
    Htc Evo 3D, Vizio Vtab
    one i get the damn updater issue fixed. ill add it to the list first is battery % then a pull down notification bar. those i can do but updater piss me off lol
     
  13. rprr

    rprr Senior Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet VTAB1008
  14. rprr

    rprr Senior Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet VTAB1008
  15. Rootofalldroid

    Rootofalldroid Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    62
    Tablet / Device:
    Droid X, VTAB
    I am excited about possibly getting a custom Rom if I can help please let me know I can do basic cmd
     

Share This Page