wifi connected. Error message no internet connection

Discussion in 'Android Tablet Q&A' started by jenni, Jun 20, 2011.

  1. jenni
    Offline

    jenni Junior Member

    Joined:
    Jun 20, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    Tablet / Device:
    tablet
    I have an android tablet 2.2. wifi has full signal, but when I try to get online or download new apps it says no internet connection found.
  2. MrTwobit
    Offline

    MrTwobit Junior Member

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    62966
    Tablet / Device:
    7" Android 1.5 OS Tablet PC with Built-in 4GB NAND Flash, AMR 600Mhz CPU, 128M DDR2, with WiFi, Came
    Are you connecting to your home wifi or are you trying to connect to a hotspot or signal you just happed to see on your tablet. Alot of ISP's have open WIFI signals that you'll pickup, But even if you're close enough to connect, they may be using PPPOE and require a user name and password to complete the connection.
  3. beastman
    Offline

    beastman Junior Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    352
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Austin, TX
    Tablet / Device:
    gtab
    Or you might have to open a browser and agree to terms.

    Sent from my GTablet using Android Tablet Forum
  4. jgrange
    Offline

    jgrange Junior Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    Tablet / Device:
    android tablet
    I am connected to wifi both at work and at home, and it does not recognize it at either place.
  5. kissane
    Offline

    kissane Junior Member

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dublin
    Tablet / Device:
    Android Tablet 2.2
    Hi all. Did you manage to resolve this issue? I just bought an Android 2.2 tablet and am experiencing the same problem. :(

Share This Page