Youtube application buffering problems

Discussion in 'Acer Iconia Tab A500 Forum' started by mantrajt, May 8, 2011.

  1. mantrajt
    Offline

    mantrajt Junior Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi I'm having lots of problems with video buffering in the youtube application

    Anyone else is experiencing the same problem?

    youtube tube it's kind of useless like this!!!!!

    Any ideas or suggestions?

    Enviado desde mi A500 usando Android Tablet Forum
  2. Raven312
    Offline

    Raven312 Junior Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    325
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500
    I was having the same problem with a couple of videos. However, when I tried them on my home rig I still had excessive buffering. Most videos play without a hitch for me.
  3. mantrajt
    Offline

    mantrajt Junior Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So how did you fixed it? Or it just didn't happen anymore???

    Enviado desde mi A500 usando Android Tablet Forum
  4. Raven312
    Offline

    Raven312 Junior Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    325
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500
    It only happens on some videos. My point is that the videos that had buffering issues on my tablet had issues on my home rig, which is MUCH more powerful (quad core, 8 GB ram), so I can't blame it on the tablet.
  5. Spider
    Offline

    Spider Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    13,849
    Likes Received:
    1,655
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Chicago, IL
    Tablet / Device:
    NOOK Tablet Stock NOOKcolor Rooted/Flashed Nexus 7 (2013) 32GB
    I just tried it for the first time on the Nook and the videos I tried played smoothly.
  6. kramz80
    Offline

    kramz80 Junior Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    sydney
    Tablet / Device:
    a500
    All the video's I stream on the a500 buffer, how can I fix this? Realy annoying! I was hoping that the nvidia software would be as smooth as my PC, flawless. Any ideas?
  7. nautilus
    Offline

    nautilus Junior Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same problem with youtube. Run 5 min and buffer and run 5 min and buffer .... It is okay with netflix so I think it is caused by youtube. Factory reset????

Share This Page