clockworkmod reverts to original

Discussion in 'Coby Tablets' started by kerry_s, Mar 31, 2011.

  1. kerry_s

    kerry_s Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    119
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Here
    Tablet / Device:
    coby mid7015
    today i went to make a backup & noticed clockworkmod was gone, the original blue recovery was there instead. so i re-did it, made my back up. later i checked & once again clockworkmod is gone.

    any ideas how to make it stick, in case i need to recover from backup?

    thanks
     
    Last edited: Mar 31, 2011
  2. tipstir

    tipstir Senior Member Developer

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,505
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    162
    Location:
    USA
    Tablet / Device:
    COBY KYROS 7015 | 7015A
    Re push it to your tablet.
     
  3. kerry_s

    kerry_s Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    119
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Here
    Tablet / Device:
    coby mid7015
    you wouldn't happen to know how to do that from ubuntu linux do you? i only have linux.
    i been doing it straight from the device from the terminal, just tried for the 5th time & it still reverted.
     
  4. l_n

    l_n Senior Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    788
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    102
    Location:
    TN, USA
    Tablet / Device:
    Mid7015
    You have to rename /system/etc/install_recovery.sh before it will stay.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  5. kerry_s

    kerry_s Member

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    119
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Here
    Tablet / Device:
    coby mid7015
    we have a winner!
    but its "install-recovery.sh", threw me for a sec till i did a "ls /system/etc"
    then it was as simple as:
    mv /system/etc/install-recovery.sh /system/etc/install-recovery.sh.bak
    flash_image recovery /sdcard/recovery.img

    i didn't do the "reboot recovery", just powered off. did it twice it's still there.

    thanks a bunch.
     

Share This Page

Search tags for this page

uninstall clockworkmod xperias