ICS for Acer Iconia A500

Discussion in 'Ice Cream Sandwich' started by JonsZX2SR, Apr 7, 2012.

  1. JonsZX2SR

    JonsZX2SR Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    79
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Hartford, CT
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 1126; Kyros 8042; Acer Iconia A500
    Still waiting for the upgrade from HC 3.2.1 to ICS 4.0.1 on my A500. Does anyone have any official news from Acer ?
     
  2. josepdin

    josepdin Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Dallas, TX USA
    Tablet / Device:
    iphone, lg optimus s, acer a500 tablet
    Ditto here in Texas. Haven't heard much lately on an ETA.
     
  3. spiritbabe30

    spiritbabe30 Member

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Kuala Lumpur
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500
    Looking forward as well.
     
  4. nethlek

    nethlek Member

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Mexico
    Tablet / Device:
    Acer Iconia Tab A100
  5. josepdin

    josepdin Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Dallas, TX USA
    Tablet / Device:
    iphone, lg optimus s, acer a500 tablet
    ICS hit my A500 this morning.
     
  6. rsgars

    rsgars Member

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    I got ICS just now. Very excited!
     
  7. detz

    detz Member

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Pittsburgh,Pa
    Tablet / Device:
    Acer A500 ICS
    I just got done d/ling my ICS update!
     
  8. FarmerTed

    FarmerTed Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Iconia A500
    I downloaded and updated last night, however now my A500 reboots whenever it tries connecting to wifi. Ugh.
     
  9. skye41965

    skye41965 Member

    Joined:
    Apr 27, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NJ
    Tablet / Device:
    Acer A500
    have my update looks the same works the same no biggy :cool:
     
  10. FarmerTed

    FarmerTed Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Iconia A500
    Looks the same?! Maybe you need glasses. ;)

    I did a factory reset and my wifi crashing the tablet problem is gone.
     
  11. weezyrider

    weezyrider Senior Member

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    180
    Location:
    Colorado Springs
    Tablet / Device:
    Acer A500
    Updated, disabled stuff I don't want although I checked first to see what the app actually was. One I can't find is called Keyring. Shows up in Manage Apps, but no where else.
    What is it and what's it supposed to do?
     
  12. daveloves

    daveloves Member

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    East Coast
    Tablet / Device:
    Acer Iconia Tab 500 (HP Tab 4.0)
    It is suppose to allow you to place your apps in the ring for easy access. I have not seen the ring yet except when I first updated and now don't have any idea where it went. Hope that helps you out.
     
  13. weezyrider

    weezyrider Senior Member

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    180
    Location:
    Colorado Springs
    Tablet / Device:
    Acer A500
    Saw a rumor that the ring is supposed to become a Play/Market app. I don't particularly want the ring, but keyring did come in with the upgrade, so Acer must be planning on doing something with it.
     
  14. daveloves

    daveloves Member

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    East Coast
    Tablet / Device:
    Acer Iconia Tab 500 (HP Tab 4.0)
    I hane not seen much difference except battery levels seem to keep higher then before. I really would like to get back to the honeycomb 3.2.1 but i have not been able to get it to fevert back. I tried to erace everything to restore it but it just won't happen. This tablet has not been rooted and don't wish to since all works well. Just can't seem to go back to honeycomb. Does anybody have any reason why this happens? I just can't figure it out. Have tried 3 or 4 times..
    Thanks
     
  15. J515OP

    J515OP Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    5,172
    Likes Received:
    898
    Trophy Points:
    312
    Location:
    Northern CA
    Tablet / Device:
    Nook Color, Nook Tablet 16GB, Vizio VTab, Nexus 7
    Hi dave, once you update you can't go back unless you want to get into rooting and custom ROMs etc. There are ways to do it but nothing official.
     

Share This Page

Search tags for this page

Acer Iconia A500 ICS Root