Haipad M701-R +HDMI +Remote

Discussion in 'Telechips TCC8902 Tablets' started by OffWorld, Oct 19, 2010.

  1. S87

    S87 Senior Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    180
    Location:
    New York
    Open "settings" and change the display output from "HDMI" to "none" and that should do the trick.
     
  2. sleepinwanderer

    sleepinwanderer Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    haipad m701-r
    thanks a lot.. it works :D
     
  3. justinepeter

    justinepeter Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Tablet / Device:
    Android
    Haipad M701-R Apad HDMI Telechip Android Tablet + Google TV Remote Control-
    This is new model with HDMI Port, which replaced USB port. This is having much more specifications tahn any.
    Specifications:
    Processor: Telechips TCC8902 high performance ARM 11
    Main frequency 800MHz
    Support hardware 3D drawing acceleration
    RAM: 256M DDR2 high speed cache
    Built in Storage: 4GB
    Support Micro SD/TF card,max cap 32GB
    Wifi: IEEE802.11b/g wireless network
    Remote Control
    I/O port:

    HDMI Port
    USB Port
    T-flash
    3.5mm headphone port
    Audio: high quality stereo(max output 1.5W)
    Build-in microphone
    Headphone max output 40mW
    Frequency range: 20Hz—20KHz
    Signal-to-Noise: more than 90db
    Display Screen Size: 7 inch
    Resolution: WVGA 800*480
    Operation: Multipoint Touch Screen
    Operation system Version: Android 2.1
    Audio Format: MP3/AAC/AAC+/WAV/WMA/APE/FLAC/WAC/OGG etc
    Video Format: 1080P high definition /MP4, AVI, XVID, H.263 ,H.264, RMVB,WMV,RM,MKV,3GP,ASF,VOB,PG,TS,TP, up to 1902*1080 full HD
    Game: Support 3D games
    Software: Support android system softwares
    G-Sensor: Build-in G-Sensor
    3G: Support USB 3G mold
    Web cam: Build-in, 1.3 million pixel camera
    Language: Support 16 common languages
    Battery: Build-in, 3000mA/7.4V high cap rechargeable battery
    Adapter: Build-out, DC/9V 1.5A
    others: Dimension, 190.5 * 118.5 * 14.7mm
    Colors: silver
    Weight: 335g
    Photo album function: Support JPEG/BMP/GIF/PNG formats
    E-book: PDF/TXT/CHM/DOC/EXCEL/ePUB/RTF
    Online Chat: MSN/SKYPE/GTALK/LUMAQQ/ICQ
     
  4. arya_ramadhan

    arya_ramadhan Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    anyone know about the ROM android 2.3 for HAIAPD M701 / R? just read this ...
     
  5. wiresquire

    wiresquire Senior Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    168
    the 2.2 rom has never worked fully, and from the limited reports I have seen, the 2.3 is the same. It may be 'faster' but many features won't work, and it will crash often... :(
     
  6. Lingerie2Order

    Lingerie2Order Member

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Tablet / Device:
    Mid701
    The 2.2 rom for me was quite stable but compared to the 2.3 version just come out as an example I was using the 2.2 locked and loaded pad as more of a doorstop and now 2.3 has breathed new life in to the pad and is now more usable especially for games graphics and films from usb disk or hard disk in fat I believe but mine was formatted ntfs. Mine hasn't crashed much in fact the only time it crashed for me was after I installed autokiller memory optimiser from market and after I applied the fix so that the phone app was not not consuming a majority of the power. Now it is ok but if I go into battery history in settings it crashes just at this stage. I will probably remove autokiller memory optimiser if it get any more problems. Maybe I hadn't set the settings for this app correctly and it shuts down the program I am in unexpectedly. I am sticking with 2.3 like it's style.
     
  7. marbun

    marbun Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    indonesia
    haii
    I am a new user to Haipad M701-R
    I am still confused to use it
    I want to ask is:

    1. The first time buy, the signal indicator is a Sign (x), but now transformed into the image plane, as is in airplane mode, but not in turn airplane mode,

    2. I want to use the modem to be able to connect to the Internet
    but I can not use it, I do not know how the way the modem settings.

    I beg all his help
    thanks
     
  8. S87

    S87 Senior Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    91
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    180
    Location:
    New York
    Others may have a better answer, but until then-

    Hold the side rocker switch down until a menu popup appears that gives the options of "Power Off" and "Airplane Mode"

    If it says "Airplane mode is ON" then touch that part of the box. It will light briefly and then go away. The airplane symbol should disappear.

    Now go into "settings" and find "wireless and networks." You will need to have access to a wireless Internet signal for it to work. Find a signal, click on it to connect, and then you should see a "signal" icon where the plane was.
     
  9. alliahacebedo

    alliahacebedo Member

    Joined:
    Mar 30, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Phlippines
    Tablet / Device:
    Haipad A13 Tablet pc android
    Hi I have a Haipad A13 android tab. I secured it with patterns so that it will be secured. My brothers doesn't know the pattern, that's why they keep on guessing and unfortunately it says that "Too many attempts!" it tells me to unlock it using my google account and misfortune brings it with me, my wifi radio is in airplane mode that's why I cannot connect to my google account because I have no internet connection and whenever I touch the box below to edit the airplane mode to wifi connection, I cannot press it due to the problem. Pls...Help me fix this. How?
     
    Last edited: Mar 30, 2013

Share This Page